Bliv Medlem

- I Danmarks Største Shaolin Kung Fu Klub

Medlemskab i Shaolinkungfu.dk.

Der kræves ikke særlige forudsætninger for at kunne træne andet end lysten. Vi vil tilpasse træningen alt efter din kunnen og formåen.

Her er plads for dig der vil lære Shaolin Kungfu på et seriøst plan, for dig der bare vil komme for motionen, for dig der vil lære selvforsvar osv., 

Husk Det er aldrig for sent at starte. Du har allerede taget det første skridt ved at kigge her på siden.

Der tilbydes en måneds gratis træning og hvis der på dit hold er flere træningsdage, men kan du ikke deltage bestemte dage, er det også i orden, Du bestemmer selv hvor meget eller lidt du vil træne.

Vi optager elever fra 5 års alderen og opefter.

Der trænes 11 mdr. på en sæson, som løber fra August til og med Juni mdr.  (Juli mdr. er officelt lukket. Men træning kan forkomme)

Indmeldelses gebyr er  kr. 150,- Det inkluderer en Klub T Shirt.

Aldersgruppe   Pris pr. mdr.  Årligt:
5-9 år              125,-           1375,-

10 - 17 år         150,-          1650,-        

fra 18 år           200,-          2200,-

 

Familie kontingent*             4200,-

(* Gælder medlemmer fra samme familie,  med samme adresse)

Familie kontingent kan svare sig hvis der er mere end to fra samme familie der træner. Beregn hvad du kan spare her: Kontingent beregner

Der betales for et kvartal adgangen

Betalingsperioder: (3 mdr / Aug-Okt) (3 mdr / Nov-Jan) (3 mdr / Feb-Apr) (2 mdr / Maj-Jun) - Der sendes opkrævning ud pr. mail.

Vi forventer når du kommer at du møder frisk, motiveret, samt følger de anvisninger og instruktioner der gives af Instruktørene og du gør dit bedste.