top of page
SK_web_400.jpg

Søren Kluge

Chefinstruktør og grundlægger af shaolinkungfu.dk

Fotografen er på vej.png

Instruktør
Jakob Khoi

Jakob startede i Frederikssund Kung-Fu Klub i 2007 og har undervisningserfaring med personer i alle aldre. Han er i øjeblikket ansvarlig for det mellemøvede Tiger hold i alderen 10-14 år. Jakob er en del af klubbens showteam og har specialiseret sig i sværd, tiger samt generel traditionel Kung-Fu. Jakob har derudover både været i Tyskland, England og Kina med klubben.

Grad: Første store drage grad (sort bælte).

Benjamin_Latroch.jpg

Shifu Shi Yan Shu

Verdensmester i 2012 i Kina - Hvor også Bejamin Latroch fik sit Buddistiske navn Shi Yan Shu ved en cermoni udført af Overhovedet for Shaolin Templet Abbot Shi Yong Xin.

 

Har trænet Shaolin Kung fu her i klubben siden han var 12 år.

 

Shi Yan Shu underviser voksne samt showholdet.

Fotografen er på vej.png

Instruktør
Mike L. Johansen

Mike underviser Tiger holdet (10-14 årige) og Sandaholdet, men hjælper også til på de andre hold, ved behov. Han har været medlem af klubben siden slutningen af 2006.

Mike har været i Shaolin Templet i Kina af flere omgange på træningsophold, samt trænet i Shaolin Tempel Deutschland og er en del af Frederikssund Kung-Fu klubbens eget showteam.

Grad: Første store drage grad (sort bælte).

Fotografen er på vej.png

Instruktør Michelle Sirak

Michelle har trænet Kung-Fu siden år 2002 og har været med fra starten hvor klubben opstod. Hun har erfaring med undervisning af elever i alle aldre og sætter en ære i at udfordre eleverne og rykke deres grænser, så de opnår en personlig udvikling. Hun underviser i dag elever mellem 10-14 år på vores Tiger hold og er en del af klubbens showteam. Michelle har både været i Shaolin Templet i Kina og Tysklad, samt været i England med klubben.

Grad: Første store drage grad (sort bælte).

Fotografen er på vej.png

Instruktør Sebastian Michaelsen

Sebastian er instruktør for det mellemøvede Tiger hold. Han startede som hjælpe-træner i december 2019 og er derfor klar på at lære alt omkring det at være instruktør. Sebastian har været i klubben siden 2010.

Han er på showteamet, og har både været i Tyskland, England og Kina med klubben.

Grad: Første store drage grad (sort bælte).

bottom of page